Over mij

Carin de Moet, getrouwd en moeder van 1 dochter en 2 zoons.

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik oefentherapeut  Mensendieck wilde worden. Ik ben als kind zelf onder behandeling geweest bij een oefentherapeut Mensendieck en heb ervaren dat bewust worden van je houding en beweging je helpt je klachten te verminderen en je houding te verbeteren zodat de kans op herhaling van klachten beperkt wordt.
Werken met mensen in alle leeftijdscategorieën (van kinderen tot ouderen) vind ik fascinerend en geeft mij energie.

In 1978 ben ik afgestudeerd aan de opleiding tot oefentherapeut Mensendieck in Amsterdam ( nu onderdeel van de Hogeschool van Amsterdam). Na mijn afstuderen ben ik full time gaan werken in een psychogeriatrisch verpleeghuis. In 1982 ben ik naast het werken in het verpleeghuis ook parttime in mijn eigen praktijk gaan werken.

Momenteel werk ik in mijn eigen praktijk en geef ik les aan groepen ouderen en geef ik zwangerschapsyoga en babymassage in mijn eigen praktijk. Voor het ROC verzorg ik gastlessen aan de Kraamopleiding over bekkenklachten rondom de zwangerschap.

Sinds 2015 ben ik RGM master practitioner

Omdat er ook bij de oefentherapie Mensendieck steeds meer specialisme gevraagd wordt heb ik me toegelegd op de ziekte van Parkinson, zwangerschapsgerelateerde klachten en adem en ontspanning.

 

Natuurlijk kunt u ook voor alle andere klachten bij mij terecht.